Фаст-фуд у Львові «поклав» на лікарняне ліжко десятьох юнаків

Новини 14 Липня, 2018 305

Фото ілюстративне. Джерело: alltop10.org

Зросла кількість госпіталізованих з харчовим отруєнням після відвідин фаст-фуду у Львові. В лікарнях перебуває 10 людей.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 13 липня поступило повідомлення про госпіталізацію у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню (протягом 11 – 13 липня) сімох  пацієнтів із діагнозом «харчова токсикоінфекція» та «гостра кишкова інфекція», з числа тих, що харчувались закладі громадського харчування Tomash Kebab. Також, трьох пацієнтів з діагнозом «гостра кишкова інфекція» госпіталізовано в інфекційне відділення Пустомитівської ЦРЛ.

«Всього з вогнища інфекції, станом на 13 липня, у стаціонарі перебуває 10 осіб, мешканці міста Львова та міста Пустомити. Стан хворих середньої тяжкості», – зазначається у повідомленні.

Як стало відомо від медиків, після вживання їжі у львівському фаст-фуді, до лікарень потрапили 10  молодих чоловіків, віком 19 – 25 років, найстаршому пацієнту – 30 років.

Як повідомлялося, у Львові було  госпіталізовано дев‘ятеро людей з харчовим отруєнням після споживання страв у кафе швидкого харчування Tomash Kebab.

 

Коментарі

Позначки: , ,