Скріншот з відео
Сповіщення приходитиме лише тоді, коли 30 днів дії функції «Snooze» скоро мають скінчитися. Відмінити «Snooze» можна в будь-який момент.
В Facebook також нагадали, що користувачам доступні й інші функції, які дозволяють їм керувати стрічкою новин: відписатися від сторінок, бачити від них менше постів, бачити їх пости на початку стрічки та поскаржитися.
У Львові розгортається конфлікт за укриття: бізнес ремонтує їх власним коштом, а міськрада хоче отримати…
Що сталось