Новини

Директор дочірнього підприємства «Галсільлісу» не повідомив НАЗК про наявність реального конфлікту інтересів

Львівською обласною прокуратурою забезпечена участь прокурора у розгляді судом апеляційної скарги захисника щодо вчинення особою адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської обласної прокуратури.

Львівський апеляційний суд залишив без змін рішення суду першої інстанції, яким посадовця визнано винним в порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП).

Прокурорами доведено, що директор одного з дочірніх підприємств «Галсільліс» не повідомив НАЗК про наявність реального конфлікту інтересів. Чоловік приймав рішення в умовах конфлікту – підписував розпорядження про преміювання працівників, в тому числі і себе самого.

Сума нарахованих премій становила більше 400 тис. грн. В ході судового розгляду дані кошти повернуто ним на рахунок підприємства.

Таким чином, суд визнав чоловіка винним у ряді вищевказаних адмінправопорушень та застосував щодо нього стягнення у виді штрафу в розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

57 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

1 годину тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

4 години тому