Новини

Дипломат попередив Зеленського про новий Майдан (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський, дотримуючись нинішньої стратегії поведінки, ризикує залишити свій пост достроково.

Як пише «Четверта студія», про це заявив в ефірі ObozTV експредставник України в Тристоронній контактній групі в Мінську Роман Безсмертний. На його думку, новий Майдан може відбутися вже в 2020 році.

Безсмертний поставив під сумнів рейтинг підтримки президента в 73%: “По-перше, треба стратифікувати цифру 73%. Всі прекрасно розуміють, що там понад 40% проти Порошенка, а не за Зеленського. Тому давайте її опустимо до 30%. А що зараз із цих 30% залишилося?”

Також дипломат розкритикував мирні ініціативи Зеленського щодо відведення військ і висловив переконання, що президент діє в односторонньому порядку на догоду Кремлю.

“Треба розуміти, що дорогою, якою він іде, він не тільки не досягне миру, але і не досидить свою каденцію. Вже очевидно, що президент Зеленський рухається проти настроїв суспільства. Цього робити не можна. З точки зору нинішньої динаміки, ми весну переживемо. Восени ми можемо вибухнути так, що ніхто не усвідомлює”, – вважає він.

“Нафтогаз” на 14% підвищив ціни. Поки що суспільство це проковтнуло. У вересні знизили на 2%, зараз підняли на 14%. Для чого тоді робили цю дурість?.. Навесні люди будуть рятувати себе, забезпечувати виживання на осінь, садити картоплю, робити щось, що б їх зберегло. А восени, коли буде ясно, що не вистачає, ситуація вибухне, і це зрозуміло”, – наголосив він.

На думку Безсмертного, Зеленський може врятувати ситуацію, якщо зосередиться на змінах системи державного управління: “Це економічні речі, які б цементували суспільство, дали можливість йому рухатися. Людям багато не треба – побачити, що трошки виросла зарплата, з’явилося робоче місце, дітям є де в дитсадок іти. Це прості речі, щоб люди побачили, що рухаються кудись”.

“А просто бути на сцені і людей смішити або витівками Богдана, або пранкерами – це дуже небезпечно. Коли люди починають сміятися над владою – це кінець. Сміх настав дуже швидко. Це небезпечно. У зал Ради почали заходити в масках клоунів, і це стало в принципі допустимим, бо для цього треба мати певну моральну планку. Такі речі свідчать про глибокі серйозні проблеми, і недооцінювати це не можна”, – заявив дипломат.

 

 

Відео тут:

Скриншот

 

 

 

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

15 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

16 години тому