​​Два «золота» чемпіонату Європи з паратенісу виборов Віктор Дідух зі Львівщини

Новини 10 Вересня, 2023 90

Загалом у змаганнях беруть участь майже 270 паратенісистів з 35 країн, змагаються в 11 класах за паралімпійською класифікацією

Нагороди для нашої держави директор ДЮСШ «Авангард» та засновник Академії настільного тенісу здобув на чемпіонаті у Великій Британії.

Про це пише Четверта студія із посиланням на ЛОВА.

Загалом у змаганнях беруть участь майже 270 паратенісистів з 35 країн, змагаються в 11 класах за паралімпійською класифікацією.

Віктор став чемпіоном у парному розряді з Мариною Литовченко. Також виборов медаль в особистому розряді. Цікаво, що боротись за «золото» спортсмену зі Львівщини довелось з іншим українцем, який також дійшов до фіналу – Максимом Ніколенком. Відтак, на п’єдесталі опинились одразу два представники нашої держави. 

За такі успіхи на чемпіонаті Віктор Дідух отримає грошову винагороду від управління молоді та спорту Львівської ОВА у розмірі 50 тисяч гривень. 

До слова, Віктор також є амбасадором «Ліги Нескорених» – проєкту спортивних можливостей для наших воїнів та ветеранів з інвалідністю. Це один із напрямів Концепції підтримки Захисників та Захисниць, яку напрацювали у Львівській ОВА. Пишаємося! Нових здобутків!

Коментарі

Позначки: