ДСНС попереджає про погіршення погодних умов

Новини 25 Січня, 2023 75

Уже під кінець цього тижня на українців очікує погіршення погодних умов – хуртовини, можливі замети на дорогах, налипання мокрого снігу та пориви вітру. Про це попереджає Державна служба з надзвичайних ситуацій. У зв’язку із цим КП «Служба муніципального управління» вчергове оглянула наявну техніку підприємства та провела її випробування.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ДМР.

Незначне погіршення погодних умов, яке ми спостерігали у ці вихідні, дозволило комунальникам нашої служби провести так звану генеральну репетицію з очищення доріг міста та територіальної громади перед сильними снігопадами. Місяць лютий, на порозі якого стоїмо, завжди відзначається посиленням хуртовин, заметами на дорогах та морозами. Зважаючи на це працівники КП «СМУ» вчергове оглянули наявну техніку на готовність до погодних випробувань. Іспит подали нам і минулі вихідні дні, коли спостерігалось погіршення погодних умов та снігопади. Із завданням наша служба впоралася – усі дороги міста та територіальної громади були розчищені та посипані, – прокоментував керівник КП «СМУ» Володимир Суда.

Загалом, за словами адміністрації КП «СМУ» у вихідні дні до розчищення доріг у містах Дрогобичі та Стебнику було залучено:
МАЗ піскорозкидувач — 2 шт.
КАМАЗ з відвалом — 1 шт.
Екскаватор JCB — 1шт.
Мінінавантажувач — 1шт.
МТЗ-82 з відвалом — 1шт.
Автогрейдер — 1шт.

Що стосується населених пунктів територіальної громади – то вони обслуговувались спецтехнікою підрядних організацій.

Зокрема, у селах Болехівці, Нове Село, Михайлевичі, Почаєві, Раневичі у суботу працював МТЗ з відвалом підрядника ФОП “Сорока”. Гаї Нижні, Гаї Верхні, Бійничі обслуговував МТЗ з відвалом підрядника СГ “Початок”. У селах Снятинка, Залужани, Старе Село, Рихтичі сніг розчищав John Deere з відвалом, що належить ФГ “Еко Шароле”.

У КП “СМУ” запевняють, що комунальне підприємство готове до погіршення погодніх умов та роботи в надзвичайних ситуаціях.

Коментарі

Позначки: ,