Новини

Дрогобич відкриє туристичний сезон солоною дискотекою

Туристичний інформаційний центр Дрогобича оприлюднив програму відкриття туристичного сезону-2019. 

Як повідомив у коментарі Zruchno.Travel директор дрогобицького ТІЦ Ігор Чава, цьогоріч учасників святкових заходів, які заплановані на 11 травня, чекає маса активних розваг, екскурсії, квести й незвичайне частування.

“Розпочнуться заходи зі скандинавської ходьби по вуличках міста. Ми вже вдруге проводимо такі незвичайні змагання – хочемо, щоб про скандинавську ходьбу і туристичні пропозиції, пов’язані з цим видом спорту, дізналися як жителі Дрогобича, так і гості з усієї України. Після цього, рівно о 12:00, розпочнеться “галасливий велодень”. У нас в місті є велопрокат, а також розроблені велоекскурсії – разом з громадською організацією “ВелоДрогобич” ми надаємо нашим гостям послуги з організації велотуризму. Потім ми запросимо всіх охочих взяти участь в селфі-квесті”, – розповів Чава.

Відразу після завершення селфі-квесту працівники ТІЦ запросять усіх охочих відправитися на екскурсію. У день відкриття турсезону, зокрема, організовують екскурсію на вежу Ратуші, а також історичну подорож “Півтора міста”. Чава рекомендує приєднатися й до першої, і до другої, бо спеціально до відкриття сезону екскурсії були оновлені й у маршрут увійшли нові локації.

Однак головною “родзинкою” святкових заходів цьогоріч має стати незвичайна “солона дискотека”.

“Дискотека буде проходити в незвичному форматі. Звичайно, буде і музика, і танці, але ще буде гастрономічна складова. Ресторатори нашого міста пропонують гостям страви локальної дрогобицької кухні, в приготуванні яких використовується наша знаменита сіль. Кожен ресторан в рамках нашої дискотеки буде розігрувати сертифікат на вечерю в одному з закладів, де переможці зможуть спробувати ці незвичайні страви”, – пояснив Чава.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

23 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

1 день тому