Новини

Доцент львівського університету розповів свою версію подій щодо начебто затримання його пʼяним за кермом

Доцент львівського університету внутрішніх справ, екс-чиновник Львівської ОДА Микола Довба розповів свою версію подій щодо начебто затримання його пʼяним за кермом.

Про це Довба написав у Фейсбуці, пише Четверта студія.

Публікуємо його допис повнотекстово:

«Шановні друзі!

Багато запитань щодо моєї “зірковості в соціальних мережах”, тому виставляю фотографію мого автомобіля заблокованого з обох сторін по вул. Городоцькій.

Приблизно в 20.00 13.06.2023 моя донька намагалася забрати його, як ми з нею домовлялися завчасно, але не могла виїхати через брак місця для маневру і через те, що була заблокована коробка передач(машина ззаді її притиснула, але без покоджень).

Я підійшов і через сигналізацію викликав власника автомобіля що порушив правила паркування, виникла дискусія, до згоди не прийшли, тому я наполіг на виклик патрульної поліції.

На момент приїзду патрульної поліції я знаходився на лавці навпроти місця стоянки, а не був затриманий за кермом як поширюють інформацію в інтернеті. Працівники поліції не врахували мої докази, а прийняли позицію власника автомобіля, що був припарковани ззаді і склали відповідний протокол.

На мою думку і думку експертів складені протоколи нікчемні і будуть оскаржені в суді, як феміда вирішить так і буде.

Прикро, що працівники патрульної поліції так оперативно розповсюдили інформацію інтнрнетвиданням, які встигли принизити мою гідність та закладу де працюю.

Особливо боляче за коментарі, в яких принижують мій заклад, де працюють високопрядні та професійні люди які, в трагічні для мене часи, підтримували мене морально та матеріально.

Інформацію викладаю для тих друзів, що телефонували мені, цікавилися фактами і тим хто через замочну щілину спостерігають як принижують людську гідність. Дякую усім за розуміння», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+

Дмитро Лазуткін сьогодні повідомив, що висновки військово-лікарської комісії для військовозобов'язаних громадян України дійсні п'ять років

2 години тому

На Львівщині змінився військовий комендант

Раніше був Тарас Грень

3 години тому

У Львові маршрутки курсують до 20 години

Мешканці скаржаться на роботу транспорту

4 години тому

Україна втратила 40% Вовчанська

росіяни сконцентровані на напрямках населеного пункту Липці, Вовчанськ і на лівому-правому флангу міста Вовчанськ

5 години тому