Новини

Дорожники асфальтують ділянку Дрогобич-Довголука на Стрийщині

Тривають роботи з ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення Дрогобич – Довголука, на ділянці, що в Стрийському районі. На сьогодні дорожники влаштовують вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття.

Поро це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

“Ремонт дороги розпочали у минулому році, відтак відремонтували ділянку від Стебника  до Доброгостова протяжністю майже 4 кілометри вартістю 11, 5 мільйонів гривень. Цього року роботи продовжуємо у межах Доброгостова та села Довголуки. Залучили фінансування у сумі понад 20 млн гривень”, – наголосив заступник голови Львівської ОДА Юрій  Бучко.

За його словами, ця дорога є дуже важливою, адже вона сполучає курортні міста – Трускавець та Дрогобич з міжнародним шосе Київ-Чоп. Роботи виконує підрядна організація ДП “Екран Буд”.

Нагадаємо, торік на Дрогобиччині завершили будівництво вулиці Чорновола у Стебнику, яка слугує об’їзною міста. Окрім того на сьогодні, триває ремонт об’їзної Трускавця.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

7 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

7 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

8 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

11 години тому