Новини

До уваги водіїв: до 1 жовтня обмежено рух транспорту на автодорозі Львів – Шегині

На Львівщині тимчасові зміни організації дорожнього руху на автодорозі М-11 Львів – Шегині.

Служба автомобільних доріг у Львівській області повідомляє про обмеження руху транспорту на автомобільній дорозі загального користування міжнародного значення М-11 Львів — Шегині на ділянці км 30+020 — км 32+460 в межах міста Городок.

Як зазначається у повідомленні, рух транспорту на даній ділянці перекрили з 26 серпня до 1 жовтня для виконання наступних робіт: ремонт штучних споруд; влаштування дорожнього одягу;  влаштування дощової каналізації.

Об’їзд буде здійснюватись згідно з погодженої Схеми організації дорожнього руху в Управлінні патрульної поліції у Львівській області та у Службі автодоріг, автомобільними дорогами Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка (м. Городок вул.Комарнівська) – С140330 Довжанка – Черляни та у зворотному напрямку.

Cхему організації дорожнього руху, під час проведення капітального ремонту автомобільної дороги М-11 Львів — Шегині, інформують відповідні тимчасові дорожні знаки.

Обмеження руху транспортних засобів у м. Городок на ділянці км 24+960 — км 28+757 діють з липня місяця.

На вказаній автомобільній дорозі підрядник продовжує роботи з влаштування тротуарів та дощової каналізації. На сьогоднішній день на протяжності 2800 погонних метрів влаштовано тротуарів та 526 погонних метрів – дощової каналізації.

Крім цього, на ділянці км 30+020 — км 32+460 довжиною 1,8 км дорожниками виконуються роботи з поширення дорожнього покриття.

Також не припиняються роботи на мостових переходах. На мості через потік виконали роботи з демонтажу мостових плит.

На мостовому переході через річку Верещиця дорожники  розпочали роботи з бетонування монолітної об’єднуючої плити.

Фото: Служби автомобільних доріг у Львівській області

Коментарі

Ольга Корнієнко