Новини

До Славського прибув промо-тур нового маршруту Інтерсіті+ із Києва (ФОТО)

Зі столиці до селища Славське, що в Карпатах на Львівщині, прибув дводенний промоційний тур з нагоди запуску швидкісного потягу Інтерсіті+ за маршрутом “Київ – Славське”. Участь у заході беруть представники преси з Києва та Львова.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА, пише “Четверта студія”.

Гості у межах промо-туру матимуть прогулянку центральною алеєю й парком Славського, відвідають “Козячу ферму двох Катерин”, ресторан “Максим”, оглянуть готель-замок “Вежа Ведмежа” та атракційний курінь “Мохнач”, а також візьмуть участь у відкритті головної ялинки.

По обіді відбудеться робоча нарада щодо розвитку дорожньої та туристичної інфраструктури у Славській громаді.

“Йтиметься про гірськолижну інфраструктуру, дорожній проєкт “Мале карпатське коло”, продовження курсування швидкісного потягу “Інтерсіті+” до селища Славське тепер вже не на тимчасовій, а на постійній основі, відбудеться презентація бренду Славська”, – зазначив Тарас Лозинський, заступник начальника управління туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації.

Селище Славське відоме на всю Україну чи не найбільшою кількістю гірськолижних комплексів як у самому населеному пункті, так і в його околиці.

“Тут хороша інфраструктура, є чим зайнятися у будь-яку пору року, – додав Тарас Лозинський. – Влітку, восени чи навесні це насамперед активний туризм – походи на гору Маківка або велосипедом – на гору Погар. Взимку крім спусків з гори на лижах, сноуборді чи сноутюбі можна влаштувати й “скітур”, тобто мандрівку на лижах, наприклад за маршрутом до гори Ільза”.

Організаторами промо-туру потяга Інтерсіті+ “Київ – Славське” виступають Державне агентство розвитку туризму України й АТ “Укрзалізниця”.

Довідково.

Швидкісний потяг Інтерсіті+ “Київ – Славське” курсує з 15 грудня. Наразі квитки можна придбати до 18 січня.

Потяг Інтерсіті+ “Київ – Славське” складається з 9 вагонів, з них 6 – другого класу і 3 – першого. У кожному вагоні по 56 місць.

Поїзд курсує щодня. Вирушає з Києва о 5:59 (станція Київ-Пасажирський), у Львові – об 11:00 (станція Підзамче, поблизу центру міста) та 11:09 (головний залізничний вокзал), а до Славського прибуває о 13:20. Загалом поїздка триває 7 годин і 20 хвилин.

У зворотному напрямку Інтерсіті+ вирушає зі Славського о 16:20, у Львові – о 18:26 (головний залізничний вокзал), о 18:54 (станція Підзамче), а до Києва (станція Київ-Пасажирський) прибуває о 23:57. Дорога між двома кінцевими станціями в зворотному напрямку триває 7 годин і 37 хвилин.

Квиток зі Львова до Славського коштує 208,45 грн (другий клас) або 365,25 – 393,17 грн (перший клас, залежно від часу придбання). Такі ж ціни на квитки і в зворотному напрямку.

Окрім Львова, потяг має зупинки у Коростені, Стрию і Сколе.

Фото: ЛОДА
Фото: ЛОДА
Фото: ЛОДА

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

3 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

11 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

12 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

12 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

16 години тому