Новини

До Львова завезли 585 кг курячого м’яса із сальмонелою

В охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі до України виявили Salmonella.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Держпродспоживслужби у Волинській області.

22 вересня 2021 року поступило повідомлення стосовно виявлення Salmonella Enteritidis та  Salmonella групи С1  в охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі (виробник: SuperDrob S. А., Karczew; місце зберігання: АМР Logistyka, Plonsk, Poland).

Продукцію надіслано до України в кількостi 585 кг (отримувач: ПП «ЛЯМІТ», проспект Червоної Калини, 39/31, м. Львів).

«Звертаємо увагу операторів ринку харчових продуктів області. У разі виявлення цієї продукції, просимо вжити заходи щодо вилучення її з обігу згідно з Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», — зазначається у повідомленні.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Яворові відкрили пам’ятний знак

«Алея пам'яті Героїв Яворівської громади»

7 години тому

У Львові можуть закритись 50 ресторанів

Дивне повідомлення власника мережі Фест

8 години тому