Новини

До Львова завезли 585 кг курячого м’яса із сальмонелою

В охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі до України виявили Salmonella.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Держпродспоживслужби у Волинській області.

22 вересня 2021 року поступило повідомлення стосовно виявлення Salmonella Enteritidis та  Salmonella групи С1  в охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі (виробник: SuperDrob S. А., Karczew; місце зберігання: АМР Logistyka, Plonsk, Poland).

Продукцію надіслано до України в кількостi 585 кг (отримувач: ПП «ЛЯМІТ», проспект Червоної Калини, 39/31, м. Львів).

«Звертаємо увагу операторів ринку харчових продуктів області. У разі виявлення цієї продукції, просимо вжити заходи щодо вилучення її з обігу згідно з Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», — зазначається у повідомленні.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Львові відбудеться форум «Видима сила: жінки з інвалідністю у 140-річній історії жіночого руху»

Форум спрямований на висвітлення внеску жінок з інвалідністю у розвиток жіночого руху, документування їхньої боротьби…

5 години тому

Як на Львівщині розвиваються фермерські господарства

"У нас не такий бізнес, що закрив на ключ і чекаєш. Корова кожен день хоче…

16 години тому

Як спортивні ліги адаптуються до змін: порівняння країн

Світ спорту ніколи не стоїть на місці — технології, економіка та соціальні тенденції змушують ліги…

1 день тому