Фото ілюстративне з відкритих джерел
В охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі до України виявили Salmonella.
Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Держпродспоживслужби у Волинській області.
22 вересня 2021 року поступило повідомлення стосовно виявлення Salmonella Enteritidis та Salmonella групи С1 в охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі (виробник: SuperDrob S. А., Karczew; місце зберігання: АМР Logistyka, Plonsk, Poland).
Продукцію надіслано до України в кількостi 585 кг (отримувач: ПП «ЛЯМІТ», проспект Червоної Калини, 39/31, м. Львів).
«Звертаємо увагу операторів ринку харчових продуктів області. У разі виявлення цієї продукції, просимо вжити заходи щодо вилучення її з обігу згідно з Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», — зазначається у повідомленні.
Форум спрямований на висвітлення внеску жінок з інвалідністю у розвиток жіночого руху, документування їхньої боротьби…
"У нас не такий бізнес, що закрив на ключ і чекаєш. Корова кожен день хоче…
Світ спорту ніколи не стоїть на місці — технології, економіка та соціальні тенденції змушують ліги…