У Трускавці від завтра запрацюють музеї та бібліотеки

Новини 07 Липня, 2020 465

Фото: "Джерела Трускавця"

Однак у Трускавці продовжує діяти заборона на регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення

Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні ухвалила рішення щодо пом’якшення карантинних заходів на території Трускавця.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Джерела Трускавця»,  з 8 липня відновлять діяльність музеї та бібліотеки з прийманням відвідувачів усередині за умови дотримання заходів безпеки.

Дозволено продовжити роботу готелів, пансіонатів, спа-зон в готелях без проходження обов’язкового ІФА та ПЛР- тестування для персоналу та відпочивальників.

Працюватимуть також заклади фізичної культури й спорту, спортивних зали, фітнес-центри, спортивні майданчики, стадіони, басейни, крім проведення групових занять з кількістю учасників більше ніж 10 осіб).

Зазначається, що проведення спортивних заходів (змагань, тренувань) для дітей, віком до 16 років, дозволено тільки на відкритих майданчиках з дотриманням всіх протиепідеміологічних вимог та рекомендацій МОЗ і головного Державного санітарного лікаря України.

Однак у Трускавці продовжує діяти заборона на регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення, відкриття дитсадків, дитячих клубів.

У протоколі комісії наголошується: у разі погіршення протиепідеміологічної ситуації на території Трускавця міська комісія залишає за собою право терміново посилити карантинні обмеження у всіх сферах життєдіяльності. Рішення комісії є обов’язковим до негайного виконання суб’єктами господарювання незалежно від форми власності та підпорядкування.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,