Новини

Діти з Енергодару та Василівського району відвідають дитячий табір в Німеччині

Як розповів голова Львівської районної ради Андрій Сулим, завдяки співпраці з Василівською районною радою реалізовано вже низку соціальних проєктів.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської районної ради.

“Сьогодні з головою Василівською районною радою Олена Здор ми домовилися про те, що незабаром діти з Енергодару та Василівського району відвідають дитячий табір в Німеччині, де впродовж двох тижнів матимуть цікаву програму”, – зазначив Андрій Сулим.

Також очільник вручив пані Олені Здор марку, приурочену Міжнародному альянсу за мир і єдність у Європі, у який теж входить Василівська районна рада.

“На жаль, місто Енергодар Василівського району знаходиться в окупації. І, навіть попри те, що їхня районна рада зазнала руйнувань, через обстріли агресора, вони не здаються, і роблять усе для наближення нашої перемоги”, – додав Андрій Сулим.

Нагадаємо, що Міжнародний альянс за мир і єдність у Європі пропагує відносини між органами місцевого самоврядування та розбудови спільної Європи, яка буде безпечна для нас всіх.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Голова Держспецтрансслужби пояснив про рубежі оборони

Споруджувати укріплення в "мінус три поверхи" просто на кордоні неможливо, серйозна фортифікація йде далі

10 години тому

В Україні через співпрацю з Росією отримали понад 25 млн грн незаконного прибутку

Процесуальне керівництво в провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід — Служба безпеки України

10 години тому

Садовий хоче взяти мільярд гривень кредиту

На будівництво сміттєпереробного заводу

11 години тому

Садовий знову поїхав за кордон

Провідує дітей

11 години тому