Новини

Діти на дорозі: на Львівщині відновили розмітку на дорогах і встановили дорожні знаки біля навчальних закладів

На Львівщині, до початку нового навчального року,  відновили розмітку на дорогах і встановили відсутні дорожні знаки біля навчальних закладів.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області, під керівництвом Служби автомобільних доріг у Львівській області підрядники активно виконували роботи для забезпечення належних та безпечних умов руху на пішохідних переходах біля навчальних закладів, що межують з автомобільними дорогами загального користування державного значення.

Як зазначається у повідомленні, до початку навчального року відновлено горизонтальну дорожню розмітку 1.14.1 «Нерегульований пішохідний перехід», встановлено відсутні дорожні знаки 5.35.1(2) «Пішохідний перехід» та 1.33 «Діти на дорозі» на таких автомобільних дорогах: М-06 Київ – Чоп, М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська, М-10 Львів – Краковець, М-11 Львів – Шегині, Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига, Н-13 Львів – Самбір – Ужгород, Н-17 Львів – Радехів – Луцьк, Р-15 Ковель – Володимиро-Волинськ – Червоноград – Жовква.

Загалом, на автомобільних дорогах міжнародного, національного та регіонального значення проведено роботи на 38-ми пішохідних переходах.

Крім цього, безпеку дорожнього руху підвищили на 17-ох пішохідних переходах автомобільних доріг загального користування територіального значення Львівської області, – інформують у відомстві.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

26 хв. тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

1 годину тому