Новини

Дільничного, спійманого на хабарі у Львові, відпустили

Дільничному Залізничного відділу поліції Львова, якого 2 листопада затримали на хабарі у 5 тис. грн, повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

У  прес-службі прокуратури Львівської області повдомили, що йому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Також його відсторонили від займаної посади на час слідства.

Нагадаємо, 2 листопада слідчі СБУ та прокуратури Львівської області затримали на хабарі у 5 тис. грн дільничного Залізничного відділу поліції Львова. За ці гроші чоловік обіцяв приховати інформацію про порушника, аби проти нього не порушили кримінальну справу.

Дільничному загрожує до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю, а також конфіскація майна.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик
Tags: хабар

Recent Posts

На Львівщині чоловік під час суперечки вбив товариша

підозрюваний під вартою

26 секунд тому

У Львові стартував фестиваль “Віртуози”

28 травня з Дніпра у Львів приїздить відомий диригент Айдар Торибаєв, для якого приїзд на…

2 хв. тому

Що робити, якщо посвідчення УБД втрачене чи пошкоджене

Якщо ви загубили посвідчення УБД, воно втрачене чи пошкоджене внаслідок бойових дій — знайте: документ…

4 хв. тому

У Львові 48-річний чоловік продавав наркотики

У ході санкціонованих обшуків в автомобілі та за місцем проживання затриманого правоохоронці виявили нарковмісні таблетки

15 хв. тому

Мер Червонограда зобов’язав керівників підприємств оновити особисті дані у додатку Резерв+

Міністерство оборони України запустило мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників і резервістів, який доступний для…

2 години тому