Новини

Депутати підтримали прийняття у комунальну власність громади Львівський протезний завод

Комісія підприємництва, інвестиціій, цифрової трансформації та спадщини підтримала проєкт ухвали «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Львівської міської територіальної громади цілісного майнового комплексу».

Про це пише Четверта студія з посиланням на інформаційний портал ЛМР.

Мова йде про Львівське казенне експериментальне підприємство засобів протезування і пересування (Львівський протезний завод).

«Міська рада брала участь в аукціоні з продажу готелю «Власта» для медичних потреб міста, проте не перемогла. Ми всі розуміємо, що сьогодні медична послуга полягає не лише в самому лікуванні, а й у комфорті та якості. Даний майновий комплекс дозволить не лише розширити, а й покращити саме сферу надання медичних послуг. Я щиро сподіваюся на те, що у нас цього разу все вийде, депутатський корпус підтримає проєкт ухвали, а робота юридичного та фінансового департаментів буде такою, що у найкоротші терміни вдасться отримати це підприємство», – прокоментувала голова комісії, депутатка Оксана Динік.

Як йдеться у пояснювальній записці до проєкту ухвали, на сьогодні Львівське казенне експериментальне підприємство засобів протезування і пересування (Львівський протезний завод) практично не функціонує.

Разом з тим, внаслідок війни існує велика потреба в забезпеченні допоміжними засобами реабілітації особам, що постраждали внаслідок бойових дій і потребують протезування.

У Національному реабілітаційному центрі «Незламні» станом на сьогодні відкрито майстерню з протезування та розпочато встановлення біонічних протезів кінцівок.

Однак, з метою надання допомоги усім тим, хто постраждав внаслідок війни необхідно нарощувати виробничі потужності. Це можна робити на базі Львівського протезного заводу.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

3 години тому

У Львові на таксі курсують елітні автомобілі Tesla (ВІДЕО)

Каже, коли його «підрізають» на вантажівці – «відводить душу» на «електричці». Повного заряду вистачає на…

4 години тому

Скандал в Академії сухопутних військ у Львові може бути спланованою атакою

На початку травня до тимчасової слідчої комісії ВР надійшла колективна скарга від курсантів Національної академії…

5 години тому

На Львівщині ветерани війни та члени їхніх сімей можуть отримати кошти на підтримку підприємницької діяльності (відео)

Після півторарічного проведення у зоні бойових дій Ігор продовжив працювати на підприємстві. Детальніша інформація про…

7 години тому

Американські євреї зреагували на крадіжку лісу в Брюховичах

Йдеться про 19,1 га унікальної лісової території, що між вулицями Ряснянська – Незалежності України у…

15 години тому