Депутати Луцької міськради провели першу сесію

Новини 27 Листопада, 2020 274

Депутати Луцької міськради провели першу сесію

27 листопада відбулась перша сесія 8 скликання Луцької міської ради. У ній взяли участь 9 депутатів, які обиралися від «Європейської Солідарності»: Ігор Гнетньов, Лілія Каньовська, Алла Доманська, Микола Яручик, Ірина Колковська, Юрій Моклиця, Олександр Лазука, Валентина Малютіна, Олександр Ніколайчук.

Про це інформує прес-служба ЄС, пише Четверта студія.

«Готуємось працювати конструктивно, незалежно від статусу-кво, який ми для себе виберемо – чи це буде опозиція, чи це буде співпраця із владою. Тобто, будемо максимально заглиблюватися в теми, максимально їх вивчати і пропонувати конструктивні рішення. Наша команда монолітна молода і активна. Всі дуже енергійні і цікаві. Думаю наша робота буде плідною»,– прокоментував депутат міськради Юрій Моклиця.

Депутат Ігор Гнетньов, який очолював список «ЄС» до Луцької міськради повідомив, що першочерговим пріоритетом в його депутатській роботі стане впровадження медичної реформи.

«В нас є об’єднана територіальна громада. Є в нас реформа охорони здоров’я і першочерговим я буду ставити завдання для того щоб медична галузь в реформі в новоствореній ОТГ якомога безболісно, комфортно та спокійно пройшла аби лучани отримали якісну, гідну хорошу медичну послугу а медичні», – сказав він.

Коментарі

Позначки: ,