Новини

Депутат «ЄС» ініціював ремонт фасаду Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти Львова

4 лютого, під час пленарного засідання сесії ЛМР, Юрій Гринів – депутат «Європейської Солідарності», ініціював звернення до Львівської обласної державної адміністрації з приводу ремонту фасаду одного з корпусів Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну міста Львова.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє прес-служба “Європейської Солідарності” у Львові.

Попри низку звернень до Міністерства освіти і науки України та Львівської обласної державної адміністрації проблему вирішено не було. Більше того, у бюджеті розвитку ні 2020, ні 2021 року про Міжрегіональний центр не згадали.

«Сьогодні тріщина по фасаду сягає близько 25 см, а будівля перебуває у критичному стані. Адміністрація закладу неодноразово зверталася з проханням допомогти, аби припинити руйнування фасаду. Один із корпусів Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну міста Львова потребує проведення капітального ремонту.

Чому це не було враховано в бюджеті 2020 року? Розумію, споруда не перебуває на балансі міста Львова, нею повинно опікуватися Міністерство освіти і науки України. Але ж такий стан будівлі може спровокувати серйозні проблеми – можуть загинути люди.

Причиною руйнування споруди вказано реконструкцію дороги по вул. Городоцька, адже тоді з коріннями було витягнуто безліч дерев, що і спровокувало руйнування фундаменту, побудованого ще в 1901 році» – зауважив Юрій Гринів.

Депутат вважає, що відповідальність повинно взяти на себе місто. Саме тому Юрій Гринів просить створити відповідну виїзну комісію, яка б допомогла у вирішенні цього питання.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

15 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

15 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

15 години тому