Новини

Депутат від “ЄС” очолить управління майном Львівської облради

Депутат Львівської міської ради від “Європейської Солідарності” Сергій Івах очолить управління майном спільної власності Львівської облради.

Про це інформує Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської обласної організації партії “Європейська Солідарність”.

Його кандидатуру підтримали члени депутатської комісії з питань комунального майна обласної ради. Сергій Івах розповів про своє бачення роботи, в основі – прозорість та відкритість рішень.

“Завданням управління вбачаю прозоре і ефективне використання об’єктів комунальної власності Львівської області”, – наголосив Івах .

Його кандидатуру на затвердження буде винесено на найближче пленарне засідання Львівської обласної ради.

Нагадаємо, Сергій Івах другу каденцію є депутатом Львівської міськради від “ЄС”. У 2010 році закінчив Львівську комерційну академію за спеціальністю “Економіка підприємств”. У 2014 році закінчив Львівський національний університет ім. І.Франка за спеціальністю “Юрист”. У 2020 році закінчив Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Очолює депутатську комісію комунального майна, ресурсів та історичного середовища ЛМР.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Садового нарешті згадали за мешканців Наукової

Наступного тижня у Львові відновлять курсування автобусного маршруту №45

8 години тому

Львівські нейрохірурги видалили уламок міни з мозку 9-річного хлопчика з Херсона

Михайлик Воловиков отримав надважке поранення голови під час мінометного обстрілу Херсона у грудні минулого року.…

12 години тому