Новини

Чоловіки, готуйтеся. Від цієї війни не вдасться сховатися. Боєць Легіону Свободи з Луганщини

Кожен чоловік в Україні, незалежно від місця перебування зараз, має бути свідомим того, що рано чи пізно може довестися захищати свою країну, місто, село від ворога. І до цього треба готуватися.

Боєць Легіону Свобода Нацгвардії України, лейтенант Володимир Назаренко у проєкті “Підсумки. Наживо” на NTA закликав українських чоловіків готуватися до участі у війни.

Він розповів про набуття власного бойового досвіду. Пригадав, як перед тим як легалізуватися і вступити у Національну гвардію, Легіон Свободи боронив Київ, билися в Ірпені, Бучі, під Броварами.

“Фактично там ми пройшли бойове злагодження. Ми з передовою групою першими заходили в Гостомель. Тепер цей досвід ми переносимо на Сєвєродонецьк”, – каже Назаренко.

Він упевнений, що всі українці, “українці за духом”,  уже усвідомили, що заховатися від цієї війни не вдасться. Єдиний порятунок від цієї навали – боротьба, боротьба і ще раз боротьба.

“Тому хочу сказати всім чоловікам України, абсолютно всім: готуйтеся. Не залежно від стану здоров’я, чи інших речей. Готуйтеся. Якщо ви навіть не можете служити у складі ЗСУ, то маєте бути готовими у себе на місцях відбивати загрози. Навіть ця новина про шість БТРів з Білорусі. Ними Волинь точно не залякати, але… Коли ми будемо знати, що міста в тилу, кордони з Білоруссю надійно захищені, що там достатньо чоловіків, які в разі чого готові правильно діяти, не залучаючи основі резерви ЗСУ, то це дуже допоможе всій українській армії визволяти всі території від окупантів”, – наголосив Володимир Назаренко.

Коментарі

Олег Довганик