Новини

Часті питання: Чи рівномірно застосовують відключення у Львові та області

Відтепер у щоденних графіках відключень «Львівобленерго» відображається розподіл годин відсутності електроенергії за групами з початку місяця. Це зроблено для того, аби у споживачів була можливість відслідкувати рівномірність розподілу відключень.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівобленерго.

У кол-центр та на сторінки соцмереж «Львівобленерго» звертаються споживачі із запитаннями, чи рівномірно застосовують графіки відключень (ГПВ) за розпорядженнями НЕК «Укренерго».

Відповідаємо: графіки, що формуються щоденно, впровадили якраз для того, аби забезпечити рівномірний та справедливий розподіл відключень між групами графіку.

Якщо одного дня, наприклад, в одній з груп було менше вимкнень, то наступного дня у цій групі їх буде більше. І так в кожній групі, аби за результатами місяця вийти на однакові показники кількості годин без електроенергії.

Обсяг годин відключень станом на сьогоднішній день Ви можете побачити на візуалізації. Так, у різних групах обсяг відключень коливається від 14 до 16 годин з початку вересня.

Сумарно застосування ГПВ з початку місяця практично однакове: у групі 1.1 складає 15 годин, 1.2 — 15 год., 2.1 — 15 год., 2.2 — 14 год., 3.1 — 15 год., 3.2 — 16 год. 

Надалі ми регулярно інформуватимемо, яка загальна кількість годин застосування ГПВ за кожною групою протягом місяця.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

23 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

28 хв. тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

3 години тому