Новини

Cанаторно-курортні заклади Львівщини запрошують українців відновити здоров’я після коронавірусу

Львівська ОДА скерувала листи до обласних державних адміністрацій інших регіонів України із закликом скеровувати своїх мешканців у санаторно-курортні заклади Львівщини на оздоровлення, насамперед після COVID-19. Адже цією недугою хворіли понад 1,8 мільйона українців.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Голова Львівської ОДА Максим Козицький зауважує, що відповідні спеціальні постковідні програми реабілітації, оздоровлення, впровадили у себе загалом вже 16 санаторно-курортних закладів Львівщини.

«Кількість тих, хто впроваджує у себе такі програми, постійно зростає, – наголошує Максим Козицький. – Запрошуємо приїжджати до санаторіїв для реабілітації й після інших захворювань, оперативних втручань, а також просто для підтримки власного здоров’я – особливо, якщо ви ще не бували в наших краях. Також на Львівщині можна поєднати оздоровлення із пізнавальними екскурсіями».

Загалом для оздоровлення у Моршині, Трускавці й Східниці є можливість розмістити більш як 25 тис осіб. У цих населених пунктах працює 114 санаторно-курортних закладів. Значними є природні можливості, на яких базуються санаторії та курорти – 200 мінеральних джерел із водою 7 типів.

Важливою ланкою в оздоровленні чи реабілітації є медики-спеціалісти, які можуть підібрати профіль для кожного індивідуально. Адже потреби оздоровлення після COVID-19 бувають дуже різними. Різні санаторії мають різні спеціалізації – зазвичай це відновлення після перенесених різного роду операцій, захворюваннях легень, ускладненій вагітності, цукровому діабеті, розладах, пов’язаних зі споживанням їжі, неорганічних розладах сну.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

58 хв. тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

1 годину тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

1 годину тому