Блогер-мільйонник Волошин заради ролика подарував дитині iPhone, а потім забрав його (ВІДЕО)

Новини 22 Червня, 2021 1 064
Фото: Колаж Фокус | Олександр Волошин (@voloshyn_97)

Фото: Колаж Фокус | Олександр Волошин (@voloshyn_97)

Блогер Волошин поскаржився на киянку, у якої чоловік намагався відібрати телефон. Перед цим він віддав її дівчині “на камеру”.

Про це повідомляє 24 канал, пише “Четверта студія”.

Інцидент стався в Києві 21 червня. А на сторінці блогера раніше був коментар, але поки що сторінка недоступна. Блогер хотів, щоб дівчина віддам телефон.

Житель Києва розповів, що до них підійшов на вулиці відомий блогер Волошин і “на камеру” подарував дівчині iPhone. Жінка розповіла, що її дочка постійно дивиться на нього на лоскот і розповідає історії всім друзям.

Він подарував подарунок – iPhone! Вона була така схвильована, звичайно. Він все це зняв, а потім вимкнув камеру і почав підбирати подарунок. І запропонувати 2000 гривень, щоб ми нікому про

це не розповідав, – розповіла свою позицію мама дівчинки.

На опублікованому відео видно суперечку між матір’ю дитини і блогером. Останній стверджує, що “це була витівка” і почав говорити дитині повернути телефон. Жінка заявила, що не розуміє таких витівок.

Тоді блогерка почала обіцяти їй гроші замість коробок. Був, мабуть, телефон. Все для дитини, щоб дати йому iPhone. В кінці відео він використовує нецензурну лексику.

Попередньо відомо, що блогер подарував дівчині iPhone, а потім почав її підбирати: дивіться відео

(Увага! на відео нецензурною лексикою)

Коментарі

Позначки: ,