Новини

Блаттер про ФІФА: «У футболу два мільярди шанувальників, ні в однієї країни або релігії немає такого»

Колишній президент ФІФА Йозеф Блаттер висловився про розвиток асоціації під його керівництвом. Нагадаємо, швейцарець керував ФІФА з 1988 по 2015 рік.

За словами Блаттера розвиток футболу розпочався разом з розвитком інформаційних систем і телебачення. І після цього люди побачили, що футбол – це класний продукт. 

Згодом, як розповів екс-президент ФІФА, у футбол було вкладено багато грошей, з’явилися ліги, де були кращі команди. Це поділило ліги на багаті і не дуже забезпечені. 

Найбільше, звичайно, говорять про англійську, іспанську, французьку, італійську, португальську ліги. Вони забирають собі кращих гравців. Це бізнес, як зазначив Блаттер, а бізнес – це завжди нечесна гра. 

І наостанок колишній функціонер додав, що футбол має понад 2 мільярди шанувальників і немає жодної країни, чи релігії, чи системи, де було б два мільярди людей. 

Портал «ВсеПроСпорт» повідомляє про актуальні футбольні новини, а також про новини з інших видів спорту. Крім цього на сайті розміщуються прогнози на безліч матчів з вигідними коефіцієнтами від букмекерів. 

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

12 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

12 години тому