Новини

Біля Львова в автотрощі загинуло троє людей (ФОТО)

23 жовтня близько 19:40 год, на автодорозі “Київ-Чоп” (кільцева дорога м. Львова, с. Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського району) водій автомобіля “Peugeot-307” не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху де допустив зіткнення з автомобілем “Renault Scenic”. Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля “Peugeot-307”, пасажир автомобіля “Renault Scenic” загинули на місці ДТП. Водій автомобіля “Renault Scenic” у важкому стані госпіталізований до Львівської ЛШМД.

Як пише «Четверта студія», про це йдеться у повідомленні департаменту цивільного захисту Львівської ОДА.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталася  23 жовтня, о 19.35, на автодорозі Київ-Чоп, у селі Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського  району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Пежо», 32-річний  львів’янин не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв  зіткнення з автомобілем «Рено Сценік», за кермом якого перебував 65-річний мешканець Львова.

Від травм, отриманих внаслідок ДТП, на місці загинули троє осіб – 73-річна пасажирка автомобіля «Рено», а також водій «Пежо» та його 34-річний пасажир.  Особисті дані загиблих уточнюються. Водія легковика  «Рено» з  травмами доставили до лікарні.

За фактом  слідчі відділу  розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального  кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до десяти років позбавлення волі . Досудове розслідування триває.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

11 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

11 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

11 години тому