Біля Києва “євробляхер” в’їхав у військовий винищувач (ФОТО)

Новини 12 Березня, 2021 1 014

Фото: ФБ/Буськ онлайн

ДТП призвело до матеріальних збитків у вигляді термічних і механічних пошкоджень бойової машини

В ході буксирування літака на авіаційну стоянку сталося зіткнення автомобіля з літальним апаратом. За кермом автомобіля перебував військовослужбовець у стані алкогольного сп’яніння.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє “Зупини Лося” у ФБ, де оприлюднено світлини з місця події.

«В ході буксирування літака на авіаційну стоянку сталося зіткнення автомобіля з літальним апаратом, внаслідок чого сталося займання, яке було своєчасно локалізовано силами пожежного підрозділу частини. Водієві автомобіля, який отримав травми, надана кваліфікована перша медична допомога, стан задовільний, він перебуває під опікою лікарів.

На місці події працюють представники правоохоронних органів. У військовій частині проводиться службове розслідування, причини події з’ясовуються», – зазначається у повідомленні.

Згодом з’явилися подробиці події.

“Виконуючий обов’язки інженера другої ескадрильї в/ч А1789 капітан Ш. 1974 р.н., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння і керуючи власним авто “Volkswagen Touran”, ДНЗ КРМ 255, виїхав на територію аеродрому в/ч, де допустив зіткнення з задньою частиною військового літака “МІГ-29”, який буксирували до місця стоянки”, – йдеться в повідомленні правоохоронців.

ДТП призвело до матеріальних збитків у вигляді термічних і механічних пошкоджень двигуна літака і інших агрегатів бойової машини.

Як повідомляє wing.com.ua, ДТП сталося 10 березня у Васильківській бригаді. Водій Ш. в результаті ДТП отримав забої грудної клітини і м’яких тканин обличчя.

За даним фактом військова прокуратура Київського гарнізону почала досудове розслідування в кримінальному провадженні №42021110350000030 за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.3 ст.411 КК України, яке за підслідністю направлено в ТУ ГБР в Києві.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюється групою прокурорів військової прокуратури Київського гарнізону. Сам Ш. в порядку ст. 208 КПК України не затримувався, повідомлення особі про підозру на даний час не оголошено.

Довідково. Авіабаза Васильків — база ПС ЗСУ на північній околиці міста Васильків, пункт постійної дислокації 40-ї бригади тактичної авіації.

ЧИТАТИ ДО КІНЦЯ!!!
Іінших слів, окрім матюччя, у нас ця інфа на викликає!

В ході буксирування літака на авіаційну…

Опубликовано Зупини_Лося Четверг, 11 марта 2021 г.

ПОВІДОМЛЕННЯ!

10 березня, в 40 бригаді тактичної авіації повітряного командування «Центр» після завершення льотної…

Опубликовано Повітряне командування “Центр” Среда, 10 марта 2021 г.

Коли у Тебе авто на єврономерах, а в крові розбавлений алкоголь, то стаєш “суперменом” і можеш навіть “догнати”…

Опубликовано Буськ онлайн Пятница, 12 марта 2021 г.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,