Новини

Біля кордону з Молдовою у кабіні вантажівки знайшли мертвим водія львівської транспортної компанії

Біля кордону з Молдовою, у кабіні вантажної фури, виявили мертвим водія  львівської транспортної фірми.

Як повідомили у ГУ Держпраці у Львівській області, 1 липня стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з водієм автотранспортних засобів з виконанням робіт за професією експедитор транспорту ТзОВ «Транс-Сервіс-1».

«1 липня,  близько 11 год. 00 хв., водій заїхав вантажним автомобілем – цистерна на митний переїзд Україна-Молдова, перехід Мамалига, і пішов оформляти документи. В розмові з молдавськими митниками,  він повідомив, що хоче трохи відпочити у кабіні автомобіля, пішов і не повернувся. О 13 год. 00 хв., до кабіни автомобіля підійшов  молдавський митник, відкрив дверку кабіни  і виявив потерпілого без ознак життя. Були викликані швидкі допомоги молдавську та українську, які попередньо встановили діагноз інфаркт міокарду», – зазначається у повідомленні.

Довідка.  ТзОВ «Транс-Сервіс-1» – транспортна компанія, заснована в 2003 р. для перевезення наливних, сипучих і штучних вантажів спеціалізованими автоцистернами, самоскидами та тентовими напівпричепами. Підприємство перевозить вантажі по Україні та в міжнародному сполученні, а також використовуючи танк-контейнера здійснює мультимодальні перевезення.

База СТО ТзОВ «Транс-Сервіс-1» знаходиться в місті Львові.

На кільцевій дорозі міста Львова компанія «Транс-Сервіс-1» побудувала нову спеціалізовану СТО для вантажних автомобілів на 18 постів обслуговування автопоїздів з ділянкою мийки та шиномонтажу.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

20 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

21 годину тому