Новини

Безпорадність і безвольність вищого керівнцтва України стала очевидна всьому світові, – Сюмар

Запізнілі та недоречні реакції вищого керівництва України свідчать не просто про кризу комунікації, а перш за все про зміну пріоритетів на зовнішній арені, і демонструють всьому світу безпорадність очільників нашої держави, – про це на своїй сторінці у мережі Facebook пише народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар.

«Проблема не лише в комунікації. Вона значно глибше.

Проблема в тому, що від самого початку Україна готова була взяти на себе роль винуватця, коли посольство України в Ірані відкидало будь-які версії, окрім технічної несправності чи помилки екіпажу. І це при тому, що аварія сталася в екстраординарний момент, коли працювала ППО Ірану.

Проблема в тому, що за вказівкою президента Генпрокуратура порушила справу саме за фактом порушення правил експлуатації літака.

Що цілий голова СБУ, який нарешті з’явився в Україні, ще вчора щось доводив про сумнівність варіанту ракетного удару…

Проблема, що ми так і не поставили питання, що це ракета російського виробництва. І що військово-технічна співпраця Ірану і Росії має розслідуватися окремо, бо становить загрозу для всього світу. І це було б більше ніж доречно з точки зору українських інтересів.

Проблема в тому, що безпорадність та безвольність вищого керівництва держави Україна стала очевидна усьому світові. Як і слабкі комунікаційні маневри в інтересах зовсім не України.

Проблема, що Україна знову змінила свої зовнішньополітичні пріоритети і стратегічних союзників. Від західного світу до Росії та сходу. Простий аналіз кризи з літаком доводить: нас повернули в 2013 рік», – підсумовує Вікторія Сюмар.

 

 

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

На Львівщині у руслі річки Верещиця не змогли розводити рибу

Завдяки прокурорам громаді повернуто землі водного фонду

5 години тому

Мешканець Львова користувався 2 га лісу

Прокурори через суд вимагають повернення лісової ділянки з недобросовісного користування

7 години тому