Новини

Автовласникам: на Львівщині з початку року обікрали 431 автомобіль

Від початку року до підрозділів поліції Львівщини надійшло 431 повідомлення про крадіжки з автомобілів. З них 172 поліцейські розкрили, 52 зловмисникам, причетним до скоєння злочинів, повідомлено про підозру. За іншими випадками досудові розслідування тривають.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначається, злодії викрадають з автомобілів все, що має хоч якусь цінність: мобільні телефони, магнітоли, навігатори, відеореєстратори, інструмент, запасні частини та залишені в салоні автомобіля документи. Інколи зловмисники викрадають цигарки чи продукти харчування – тоді вартість розбитого скла чи пошкоджених під час проникнення дверей автомобіля значно перевищує вартість викраденого майна.

Способів проникнення у салон автомобіля чимало: шляхом вільного доступу (незамкнені вікна чи двері), шляхом розбивання вікна, зламу замків, пошкодження дверей, підбору ключів та коду до сигналізації тощо. Для скоєння такої крадіжки зловмиснику інколи достатньо кількох десятків секунд – розбити скло, вхопити річ, що лежить на видному місці та втекти.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Юрій Холод привітав мешканців Львівщини з Великоднем

На Львівщині святять паски

1 годину тому

На Закарпатті роми стали проти мобілізації

Стрілянина біля ТЦК

6 години тому

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

10 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

19 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

19 години тому