Новини

Автобус підприємства Fujikura скоїв наїзд на жительку Самбора

Автобус підприємства Fujikura збив 34-річну мешканку Самбора.

Скриншот ФБ

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Самбірський портал», аварія трапилась вчора о 20:10 на трасі Тернопіль-Львів-Рава-Руська у селі Малехів Жовківського району. Унаслідок наїзду жінка отримала травми голови та була госпіталізована. У неї закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом кісток носа, забій шийного відділу хребта.

Як зазначається, за кермом був мешканець Жовківського району.

За інформацією відділу комунікації Головного управління Національної поліції у львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась 20 січня близько 20.10 на автодорозі «Львів-Рава-Руська-Тернопіль» у селі Малехів Жовківського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автобуса «Богдан» скоїв наїзд на пішохода, 34-річну жительку Самбірського району. Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

14 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

14 години тому