Новини

Австралія долучиться до тренувань українських бійців у Великій Британії

Контингент чисельністю до 70 військовослужбовців Австралійських сил оборони (ADF) приєднається до багатонаціональних тренувальних зусиль під керівництвом Великої Британії, відомих як операція INTEFLEX. Це зобов’язання є частиною другого пакету підтримки, оголошеного урядом Австралії, який включає додаткові 30 транспортних засобів Bushmaster, пише ABC.

“Австралія була однозначною у своїй двопартійній підтримці України та засудженні президента путіна. Ми продовжуватимемо відстоювати свободу та демократію”, — заявив прем’єр-міністр Ентоні Альбанезе.

Уряд не буде вказувати точні дати розгортання інструкторів, посилаючись на “оперативну безпеку”, але очікує, що вони прибудуть до Великої Британії у січні.

“Наші солдати братимуть участь у великій навчальній програмі у Сполученому Королівстві, щоб допомогти підготувати своїх українських товаришів до боротьби проти необґрунтованої та незаконної агресії росії”, — сказав міністр оборони Річард Марлз.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині депутат віддав землю громадянину на кругленьку суму

Колишній сільський голова, а сьогодні діючий депутат підозрюється у неправомірній передачі громадянину земельної ділянки вартістю…

58 хв. тому

Унікальні смаки та поєднання: подарункові бокси BOGI CACAO

Хочете потішити себе, своїх друзів і рідних? Замовляйте подарункові бокси BOGI CACAO. Цей солодкий презент,…

1 годину тому

30 вересня у Львові … поховають путіна

“Похорон путіна” - нова комедія від Kolegi Studio та “НАШІ БЕЗ раші”

2 години тому