Новини

Арсеній Яценюк приїхав до Львова (ВІДЕО)

Протягом 24-25 вересня у Львові 100 молодих лідерів з усіх регіонів України обговорять найактуальніші проблеми національної та регіональної безпеки, а також європейського та євроатлантичного курсу України.

Про це пише Четверта студія з посиланням на організаторів.

До учасників зустрічі звернуться такі відомі дипломати, як Посол Деніел Фрід, помічник Державного секретаря США у справах Європи та Євразії у 2005-09 роках і координатор санкційної політики в Адміністрації Президента Барака Обами, Посол Стівен Пайфер, помічник Державного секретаря США у справах Європи та Євразії у 2000-04 роках, Посол Сполучених Штатів в Україні у 1998-2000 роках, а також Посол Канади в Україні Лариса Ґаладза, Посол Німеччини в Україні Анка Фельдґузен, Посол Швеції в Україні Тобіас Тиберґ, Тимчасова Повірена у справах США в Україні Крістіна Квін, Директорка Центру інформації та документації НАТО в Україні Вінета Кляйне.

Серед запрошених промовців – Міністр освіти України у 2016-19 роках Лілія Гриневич, народний депутат України Микола Княжицький, Директор Українського Інституту національної пам’яті Антон Дробович, історик і журналіст Олександр Зінченко, Директорка Львівської Бізнес-школи УКУ Софія Опацька, співзасновники Холдингу емоцій «!FEST» Юрій Назарук та Андрій Худо.

Ініціатор події – Арсеній Яценюк, Голова Київського Безпекового Форуму, Прем’єр-міністр України у 2014-16 роках.

Модератор – Данило Лубківський, Директор Київського Безпекового Форуму, заступник Міністра закордонних справ України у 2014 році.

У рамках молодіжної зустрічі КБФ у Львові відбудеться презентація документального серіалу «Колапс: як українці зруйнували імперію зла», присвяченого 30-літтю відновлення Незалежності нашої держави.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

3 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

3 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

4 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

7 години тому