Новини

ANGELA розповіла про нове кохання у своїй пісні

Співачка, королева краси та громадська діячка Angela розпочинає літній сезон подарунком для всіх дівчат та жінок, які хочуть закохатися та провести незабутні вечори у компанії коханих чоловіків.

Поп-зірка продовжує свій хітовий пісенний серіал, який складається з пісень, які відображають реальне життя сучасної жінки з її проблемами та емоціями.

Angela увірвалася до нашого шоу-бізнесу минулого року та завоювала радіо-ефіри з хітами «Твої очі», «Відпусти», «Холодне місто», «Передзвони» та «В оригіналі».

У травні зірка випускає ніжний, чуттєвий та ритмічний хіт — «Закохалась», який створений для всіх, хто скучив за  романтикою.

https://www.youtube.com/channel/UCvRQ4FNB7zd_4Kk2v3nSYiQ

«Весна та літо — кращі сезони року. Саме зараз, не дивлячись ні на що,  хочеться дихати на повні груди, гуляти вечірнім містом та кохати… Я писала цей трек з відчуття першої закоханості, це саундтрек до перших тижнів та місяців нового кохання. Трек створений для літніх прогулянок та танців з коханими. Коли ви чуєте цю пісню, то можете згадати власні прогулянки та вечірки літом у компанії того, кого любите», — розповідає артистка.

Пісня ідеально підійде для відпочинку цього літа та може стати хітом у плейлистах. Ця пісня про відчуття кохання, яке виступає порятунком від самотності та стресів сучасного світу, який змінюється кожної секунди. Трек створений для того, щоб слухачі могли відволіктися від буднів та поринути у світ закоханості, коли ти літаєш, ніби в тебе є крила.

«В наші часи поняття любові та закоханості дуже cтерлись. В тому числі і в музиці. Але це не вірно, почуття кохання — може змінювати тебе та світ біля тебе. Тому, ця пісня є покликом віддатися почуттям, жити цим моментом та насолоджуватися», — розповідає Angela.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик
Tags: Angela

Recent Posts

У Львові вранці перекривали залізничний вокзал

Ймовірно надійшло повідомлення про замінування

39 секунд тому

На Золочівщині конфісковано землі у громадянки рф

Після набуття права власності вона передала їх в оренду місцевому підприємству, за що отримувала плату

53 хв. тому