Новини

Андрія Дещицю звільнено з посади посла України в Польщі

Указ про звільнення Андрія Дещиці з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Польща оприлюднено на сайті Офісу президента сьогодні, 8 лютого.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Захід.Еспресо.

Іншим указом на цю посаду призначено Василя Зварича.

Новий посол у Польщі Василь Зварич до цього призначення обіймав посаду директора другого територіального департаменту МЗС України, а також був заступником директора департаменту інформаційної політики міністерства закордонних справ. Ще раніше працював радником-посланником посольства України в Польщі.

Відзначимо, що Андрія Дещицю призначили послом у Польщі 2014 року. До цього він кілька місяців був виконувачем обов’язків міністра закордонних справ України. На цій посаді його змінив Павло Клімкін. Відомий український дипломат народився на Львівщині та закінчив ЛНУ ім. Івана Франка.

Нагадаємо, що серед останніх досягнень Андрія Дещиці на посаді посла є чітка і результативна підтримка Польщею України в період загострення військової агресії Росії.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Влада свідомо знищує індустріальний потенціал України, – Тимошенко

«Батьківщина» оскаржуватиме у Конституційному суді закон про знищення індустріального потенціалу України

49 хв. тому

У Львові маршрутки курсуватимуть до 23 години

Під час комісії транспорту депутати вкотре піднімали питання продовження роботи громадського транспорту у вечірні години

2 години тому

У Львові злиють в туалет 136 мільйонів гривень

Незабаром місто Львів оплачуватиме роботу транспортних підприємств за кілометр

2 години тому