Новини

Алгоритм дій при виявленні хворого на коронавірус (ВІДЕО)

У Львові госпіталізували хворого із підозрою на коронавірус. Щоправда, евакуація – навчальна, але наближена до реальних умов. Для зйомки соціального відеоролика відпрацювали алгоритм дій у разі, якщо доведеться евакуйовувати інфікованих новим коронавірусом.

Ролик демонструє усі кроки при підозрі на захворювання, повідомляє прес-служба ЛОДА.

За легендою, чоловік повернувся з півночі Італії за кілька днів до цього. Спочатку проблем зі здоров’ям не помічав, а вчора відчув слабкість, піднялась температура. Відтак, сьогодні прийшов до свого сімейного лікаря на огляд до амбулаторії.

Оскільки пацієнт – потенційний носій вірусу, лікар оглядає його у спецодязі, який одразу утилізується, інструменти та приміщення дезінфікують, а пацієнтів, які на той час перебували в амбулаторії, просять вийти з приміщення.

Лікар викликає швидку – до пацієнтів із підозрою на коронавірус медики приїжджають у спецодязі. Чоловіка оглядають, після цього доправляють до інфекційної лікарні та розміщують у боксі. Тут пацієнта з умовною підозрою знову оглядають, роблять швидкий тест, якщо він позитивний – відправляють далі на підтвердження. Опісля – ще й дезінфікують салон карети швидкої, якою перевозили хворого.

Так, для хворих із підозрою на коронавірус у обласній інфекційній лікарні підготували спеціальні палати, в яких, у разі такої потреби, зможуть розмістити до трьох сотень хворих із Covid-19. Персонал лікарні готовий до надання допомоги таким хворим та забезпечений засобами захисту.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині все популярнішим стає шахрайством

«Не переходьте на адреси сумнівних вебресурсів та не повідомляйте дані своєї банківської карти» - прокурори…

5 години тому

Збірна України з футзалу – “бронзовий” призер ЧС-2024

Вперше у своїй історії українці – на п’єдесталі світової першості (раніше лише одного разу було…

7 години тому

Мешканця Львівського району засуджено до 7 років позбавлення волі

за вбивство товариша під час суперечки

7 години тому

Ветерани зможуть отримати до 1,5 мільйона гривень на власний бізнес

Пріоритет надаватиметься проєктам ветеранського підприємництва, які в межах своєї реалізації створюють додаткові робочі місця

8 години тому

У Садового роблять кринжові меми про шкутильгавий ЛеоКарт

Уже понад 750 000 безкоштовних пересадок для пасажирів з ЛеоКарт

9 години тому