Новини

Актор Олександр Жеребко разом з Дроном з’явиться на телеекранах

Як стало відомо, Олександр Жеребко влітку 2024 року займався різними творчими проєктами. Серед яких і серіал «Дрон».

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Олександра Жеребка.

Як розповів нам Олександр, до нього надійшла пропозиція знятися в цьому серіалі. І незважаючи на свій щільний графік та зайнятість – він погодився, адже йому сподобалась ідея та персонаж, який йому запропонували зіграти. Таким чином актор Олександр Жеребко несподівано в певних сценах з’явиться в серіалі.

Як зазначили на «Київтелефільм» у Олександра Жеребка роль «Камео», незважаючи на те, що він грає вигаданого персонажа за професією далекобійник, а не самого себе. А сам серіал про таємниці кримінального світу, складні злочини, які розкривають сучасні українські правоохоронці.

Нагадуємо, що в Києві влітку 2024 року кінокомпанія «Київтелефільм» знімала новий детективний серіал «Дрон».

Нова картина розповідає про роботу правоохоронців, у команді яких працює службовий собака. Рішучий та розумний пес на прізвисько Дрон допомагає детективам розкривати кримінальні справи й розплутувати інтриги. Пса Дрона грає німецька вівчарка на прізвисько Дог, яка до зйомок у серіалі протягом п’яти років, справді, працювала в поліції – займалася пошуком вибухівки та зброї. Автори проєкту наголошують – ця кіноробота має зацікавити й жінок, і чоловіків, і дорослих, і підлітків.

У серіалі буде три лінії. Перша – детективна історія, друга – це взаємини між головними героями, де кожен рухається кар’єрними сходами у кожного свій характер свої цілі. Також у серіалі буде третя лінія – це курйозні побутові ситуації, які зустрічаються у повсякденному житті. Це серіал про наш час, про те, що відбувається у нашій країні, про те, як кожен із нас намагається зберегти людські стосунки: дружбу та любов.

Кожна серія – новий виклик для головних героїв. Колегам-правоохоронцям доведеться розплутувати хитромудрі злочини, демонструючи справжню майстерність детективів. Автори серіалу наголошують, що хочуть показати особливості та специфіку роботи українських правоохоронців.

У кожного героя цієї високопрофесійної команди свій характер, своя мета, кожен із них по-своєму рухається кар’єрними сходами. Проте всі разом вони розслідуватимуть заплутані злочини у непростий час, коли в країні триває жорстока війна.

Актори серіалу розповіли нам, що на знімальному майданчику постійно імпровізують. Від цього сценарій постійно поповнюється новими сценами. В тому числі і кумедними.

А ще актор Олександр Жеребко зазначив, що багато причин, чому цей серіал може бути цікавим.

«По-перше, багато розслідувань та життєві ситуації, які будуть повчальними для глядачів. Також любов, куди ж без неї», підкреслив Олександр.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

У Львові згорів електро велосипед (ВІДЕО)

На Богдана Хмельницького

17 хв. тому

Вакансії в Конотопі: де знайти роботу у місті

Конотоп, невелике місто на півночі України, пропонує різноманітні можливості для працевлаштування. Незалежно від того, чи…

3 години тому