Новини

6 жовтня у зоо-дендро парку в Оброшине відбудеться конкурс «Джерело талантів»

У неділю, 6 жовтня, у Зоологічно-дендрологічному парку «Джерело» в селі Оброшине, що на околиці Львова, вперше відбудеться Всеукраїнський багатожанровий фестиваль-конкурс «Джерело талантів».

Про це ІВ Четверта студія повідомила Галина Гузьо, пише Четверта студія.

Творче змагання приурочили до Дня вчителя. До 3-го жовтня оргкомітет іще приймає заявки.

Творче змагання відбуватиметься в таких номінаціях: «Вокальне мистецтво», «Хореографічне мистецтво», «Інструментальне мистецтво» і «Театральне мистецтво». Детальніше про умови участі – в Положенні фестивалю-конкурсу за посиланням.

Головою зіркового складу журі фестивалю-конкурсу «Джерело талантів» став відомий український співак і композитор, переможець популярних телепроектів “Шанс” та “Голос країни”, засновник дитячої Творчої школи Павло Табаков. Також у журі – заслужений артист України, засновник Дитячого мистецького центру «Фора» у Львівському Палаці мистецтв Володимир Кудовба; заслужений артист України, хореограф-постановник, режисер, учасник легендарного ТанцТеатру “Життя”, переможець “Євробачення-2004” в команді Руслани з постановкою «Дикі танці» Володимир Мазур; директор Оброшинської дитячої мистецької школи, старший викладач вищої категорії по класу фортепіано та вищої категорії по концертмейстерству, організатор мистецьких заходів Ольга Барабах.

На учасників «Джерела талантів» чекають фантастична локація оповитого легендами парку з понад 300-літньою історією, дивовижні контактні тварини (альпаки, олені, єноти, коаті, поні та інші), професійна сцена та звук, а головне – можливість проявити себе перед найкращими вокальними та хореографічними експертами країни!

«Джерело» – дивовижний парковий комплекс в Оброшине (усього кілька кілометрів від Львова) – справжній артефакт, місце сили і первозданної природної краси.

За останні півтори року парк, який за новітньої історії України занепадав, отримав нове дихання – й тепер тут знову ожила природа, якою захоплюються і діти, і дорослі.

На вхід у “Джерело” діють гнучка цінова політика, спеціальні пропозиції для груп і пільги для багатьох категорій. Зокрема, для військових та дітей, які втратили батька чи мати на війні, – вхід безкоштовний.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Актор Олександр Жеребко разом з Дроном з’явиться на телеекранах

Рішучий та розумний пес на прізвисько Дрон допомагає детективам розкривати кримінальні справи й розплутувати інтриги

41 хв. тому

Вакансії в Конотопі: де знайти роботу у місті

Конотоп, невелике місто на півночі України, пропонує різноманітні можливості для працевлаштування. Незалежно від того, чи…

1 годину тому

У 2025 році Україна може розпочати контрнаступ, – WP

При збільшення мобілізації та оборонної промисловості

4 години тому

На Львівщині горів ринок (ФОТО)

Подробиці пожежі у Ходорові

5 години тому