Новини

5 маловідомих фактів про співака Ігора Целипа, які вас здивують

Ігор Целип ексклюзивно поділився цікавими історіями зі свого життя.

1. Коли ще був малим, то настільки боявся сцени, що одного разу, коли мені сказали, що маю виступати в дитячому таборі, я заховався на горищі, щоб не співати. Але мене знайшли, і я таки вийшов на сцену. Після того випадку зрозумів, що сцена — це моє місце сили.

2. До 14 років я був єдиною дитиною в сім’ї, але дуже хотів брата чи сестру. Потім у мене народився брат Максим. Він з дитинства хворіє, але ми робимо все можливе для його лікування і надіємося на його одужання. Це найдорожча людина для мене, і я завжди мріяв бути для нього прикладом.

3. Маю юридичну та економічну освіти, але, попри це, займався вокалом і пізніше викладав приватні уроки для дітей. Багато хто дивувався, чому я обрав музику, але я завжди вірив, що треба слідувати своєму серцю. Тепер я щасливий, що зміг поєднати свої знання і пристрасть до музики.

4. Щоб мати кошти для реалізації себе в музиці, працював на будівництві. Цей досвід мене багато чому навчив і загартував. Я зрозумів, що завжди є можливість для зростання, якщо мати бажання та працювати.

5. Дуже люблю танцювати. У чотири роки танцював польку з хресною на її весіллі — є навіть відео цього. До речі, танцювати мене навчила саме вона. Танці завжди були для мене способом вираження емоцій і радості.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

24 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

30 хв. тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

3 години тому