Новини

38-річний депутат Тернопільської облради розбився на мотоциклі

Неподалік Тернополя у ДТП загинув 38-річний депутат Тернопільської обласної ради від партії «Свобода» Іван Мурин. За кермом мотоцикла Kawasaki він зіткнувся з автомобілем Volkswagen. Івана Мурина ще встигли доправити до лікарні, але врятувати його життя не вдалось.

Про це повідомляє Zaxid.net, пише «Четверта студія».

Аварія сталась у суботу, 27 серпня, близько опівдня. На Підволочиській трасі неподалік села Смиківці зіткнулись автомобіль Volkswagen та мотоцикл марки Kawasaki. «В результаті удару кермувальник двоколісного мототранспорту отримав тілесні ушкодження. Його бригада екстреної меддопомоги госпіталізувала до лікарні, але врятувати життя 38-річному тернополянину не вдалося», – йдеться у повідомленні прес-служби поліції Тернопільщини.

Як з’ясувалось згодом, у ДТП загинув депутат Тернопільської обласної ради Іван Мурин. Це підтвердив тернопільський міський голова Сергій Надал.

«Важка втрата для нас. Сьогодні у жахливій ДТП загинув депутат Тернопільської обласної ради від ВО «Свобода» Іван Мурин. Співчуваю рідним та близьким! Вічна пам’ять та Царство Небесне», – написав він.

 

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Кадрові ротації у владі будуть продовжуватись, – Цимбалюк

Нардеп прокоментував можливе звільнення заступників міністра оборони

4 години тому

Смертельне ДТП на Львівщині – водій отримав вирок

Внаслідок цього і водій, і його 24-річний товариш отримали травми. Пасажир помер в кареті швидкої…

4 години тому

Життя на 5 тисяч гривень – це не життя, а виживання, – Цимбалюк

Нардеп прокоментував проект бюджету на 2025 рік

4 години тому