Новини

13-річну дівчинку, яка постраждала у жахливій ДТП під Бродами, гелікоптером доставили до Києва (ФОТО)

29 липня, близько десятої вечора, гелікоптер ДСНС у медичному варіанті доправив до Києва 13-річну дівчинку, яка разом із сестрою та батьками потрапила у ДТП, що сталося 27 липня на трасі “Київ–Чоп” у с. Дубина, Бродівського району, Львівської області.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на “Варта1”.

З міста Броди дитину було вирішено транспортувати після консультації фахівців — нейрохірурга та анестезіолога, які також прибули з Києва. Надалі її лікуванням займатимуться столичні лікарі, повідомили у ДСНС.

Нагадаємо, водій автомобіля “LEXUS RX 350”, 48-річний громадянин Франції, під час обгону двох вантажних автомобілів, що рухалися в попутному напрямку, уникаючи зіткнення із зустрічним автомобілем, прийняв вправо на свою смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем “ВАЗ 2121 Нива”, яким керував 60-річний мешканець с. Лучківці, Бродівського району, що рухався в попутному напрямку.

Після зіткнення автомобіль “LEXUS RX 350” виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем “RENAULT MAGNUM DXI 460” (сідловий тягач, з причепом), під керуванням мешканця Закарпатської області, 1967 року народження.

Внаслідок ДТП, водій автомобіля “LEXUS RX 350” та троє пасажирів (серед них двоє дітей, 2004 та 2007 року народження) з травмами різного ступеня важкості доправлені у Бродівську ЦРЛ. Від отриманих травм, дитина, 2004 року народження, померла у реанімаційному відділені Бродівської ЦРЛ.

Водій автомобіля “ВАЗ 2121 Нива” доправлений у Бродівську ЦРЛ, діагноз встановлюється.

Фото: Варта1.
Фото: Варта1.
Фото: Варта1.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

3 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

11 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

11 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

12 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

15 години тому