Новини

13 незаконних мігрантів з В`єтнаму готували до переміщення через державний кордон

На Закарпатті співробітники Держприкордонслужби спільно з Нацполіцією викрили місце, де знаходилися незаконні мігранти. Їх готували до переміщення через державний кордон в країни ЄС. Про це інформує прес-служба ДПСУ.

Завадити незаконній «мандрівці» вдалося завдяки реалізації завчасної інформації, яку здобули прикордонники оперативних підрозділів Західного регіонального управління здійснюючи заходи з протидії нелегальній міграції.

Сьогодні після обіду спільна міжвідомча група до якої увійшли оперативні співробітники Держприкордонслужби та ГУНП в Закарпатській області за підтримки групи реагування від прикордонного підрозділу Чопського загону викрили приватне помешкання з мігрантами з В’єтнаму. Воно знаходилося в одному з населених пунктів Закарпатської області. У ході проведення перевірочних заходів виявлено 13 громадян В’єтнаму. Нелегалів готували до незаконного переправлення через держрубіж, а в помешканні вони очікували слушного моменту, аби реалізувати задумане.

Наразі на місце події викликали слідчу групу. Тривають заходи з документування злочинної діяльності та встановлюються всі обставини і коло осіб, які могли сприяти іноземцям в «подорожі».

 

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

12 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

13 години тому