Вибори-2020

Забродський: Садовий вважає, що Україна програла війну. Але що особисто він зробив, щоб її виграти?

Герой України, легендарний генерал Забродський прокоментував скандальну заяву міського голови Львова Андрія Садового про те, що Україна програла війну з Росією.

“Серйозні інституції, авторитетні експерти, не говорячи вже про військове командування – не беруть на себе сміливість до таких відверто капітулянських заяв. Якщо пан Садовий вважає, що він програв, то що він зробив для того, щоб виграти цю війну, як громадянин?”, – про це заявив герой України,  генерал-лейтенант ЗСУ, народний депутат від “Європейської Солідарності” Михайло Забродський на спільній  з прес-конференції з кандидатом на посаду голови Львівської ОТГ Олегом Синюткою у Львові, у п’ятницю, 23 жовтня у відповідь на заяву чинного міського голови від 26 березня 2014 року про те, що Україна програла війну Росії.

“Що він зробив, щоб виграти війну як громадянин? Може провів 5 років на лінії зіткнення, чи виконав свій громадянський обов’язок у лавах збройних сил чи добровольчих формувань? Сидіти на відстані майже тисячу кілометрів від лінії зіткнення і розвішувати політичні ярлики – завжди простіше. Порядна людина так не вчинить, а відповідальний політик так ніколи не робить, бо за заявою завжди має бути дія – програв, капітулюй”, – сказав Михайло Забродський.

Нагадаємо, 26 березня 2014 року чинний міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до містян та українців із заявою про те, що Україна програла війну з Росією.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

4 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

5 години тому