Коронавірус

Влада дослухалася до опозиції і прийняла необхідні рішення для протидії поширення коронавірусу, – Синютка (ВІДЕО)

Коли в країні біда, не важливо влада ТИ чи опозиція. Європейська Солідарність перебуває в політичній опозиції до влади, але точно не в опозиції до людей.

Про це наголосив народний депутат від “Європейської Солідарності” Олег Синютка, пише Четверта студія.

“Добре, що влада нарешті почала дослухалась до опозиції і таки прийняла необхідні рішення для протидії поширення коронавірусу. Унормувати законодавство до реалій пандемії ми наполягали ще три тижні тому. Водночас, попри перші правильні кроки – такі дії влади виглядають як броунівський рух від паніки. Немає системного підходу, адже сьогодні надто багато речей перебувають поза полем зору влади”, – наголосив нардеп.

Завдання опозиції зараз в тому, щоб виявляти недоліки в роботі і вказувати на це владі, а влада повинна якнайшвидше реагувати. РЕАГУВАТИ, а не зволікати.

НАШІ РЕКОМЕНДАЦІЇ:
– Представник України повинен налагодити контакти з Брюсселем і претендувати на фінансову підтримку від Євросоюзу.
– Провести секвестр бюджету, визначити капітальні видатки до початку тотальної пандемії в Україні і перерозподілити кошти на медичні потреби, соціальний захист та армію.
– Негайно на національному рівні розробити заходи економічного захисту БІЗНЕСУ, СОЦІАЛЬНО ВРАЗЛИВИХ ВЕРСТВ населення і надати ЧІТКІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для органів місцевого самоврядування, задля єдиної системи, а не самоуправства.

“Важливо: Верховна Рада працюватиме в дистанційному режимі. Парламент ухвалив зміни в календарному плані. Завдяки опору опозиції, владі не вдалось «протягнути» Закон «про ринок землі», прикриваючись темою коронавірусу.

Зараз ключове: не час зволікати і займатися піаром. Влада, яка «прийшла на один термін» не повинна думати про рейтинги. Подбайте про людей!”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

2 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

10 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

11 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

11 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

15 години тому