Коронавірус

В Україні коронавірус виявили вже у 13 областях

На території Укрїни 24 березня лабораторно підтверджено 29 випадків захворювання на коронавірус COVID-19, а саме: Чернівецька область – 13, Київська область – 7, Запорізька область – 2, Тернопільська область – 2, м. Київ – 2, Волинська область – 1, Луганська область – 1 та Одеська область – 1.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє ДСНС.

Станом на 7 год. 25 березня, на території України зафіксовано 113 випадків захворювання на коронавірус COVID-19 у 13 областях та м. Києві, а саме: Чернівецька – 38 (1 померла), м. Київ – 31, Київська – 22, Івано-Франківська – 5 (1 померла), Тернопільська – 4, Дніпропетровська – 2, Житомирська  –  2 (1 померла), Запорізька – 2, Львівська – 2, Волинська – 1, Донецька – 1, Луганська – 1, Одеська – 1 та Черкаська – 1. Виписано після лікування 1 особу (Чернівецька область).

Як повідомили у Львівській ОДА, у  період з 21:30 години 24 березня по 7:50 годину 25 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 7 осіб.

Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

Пацієнти з міста Львова, Золочева, Хмельницької області.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 44 особи.

На самоізоляції знаходяться 46 осіб. За увесь час виписано – 37 пацієнтів.

Стан усіх хворих – середньої важкості або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 127 людей.

За результатами тестів у 6 осіб – грип. Ще 2 результати тестів – від’ємні на коронавірус. За увесь час в сумі у 29 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 96 соба. У двох пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

1 день тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

1 день тому