Коронавірус

У Варшаві переобладнали рейсові автобуси для перевезень пацієнтів з COVID-19 (ФОТО)

Автобусне управління Варшави (Miejskie Zakłady Autobusowe) пристосувало два автобуса для перевезень пасажирів з Covid-19, що вимагають госпіталізації.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на  ЦТС, автобуси можуть використовуватися в екстрених ситуаціях. В обох машинах в ході переобладнання була встановлена ​​щільна перегородка, що відокремлює кабіну водія від салону. Були вилучені два ряди сидінь, а на їх місці встановили сталеві конструкції для транспортування кисневих балонів. Також демонтували валідатори і квитковий автомат. До пасажирським місцях були проведені кисневі установки, які кріпляться стельовими кронштейнами. Також автобуси обладнали радіоприймачем для забезпечення зв’язку між водієм і медперсоналом.

Кожен автобус розрахований на перевезення 22 пацієнтів, яких можна транспортувати сидячи.

Як зазначив мер Варшави, автобуси дозволять одночасно перевозити більше людей, одночасно вивільняючи машини “швидкої допомоги”.

За інформацією польських ЗМІ, готовність працювати на таких автобусах вже висловили 11 водіїв. А переобладнання кожної машини обійшлося приблизно в 5 тис. злотих (приблизно 1,1 тис. Євро).

Раніше ЦТС писав, що в Італії представили проект поїзда- відділення інтенсивної терапії. Передбачається, що лікарняний поїзд можна буде використовувати для швидкої і безпечної перевезення пацієнтів, які потребують спеціалізованої допомоги.

Фото: мерія Варшави
Фото: мерія Варшави
Фото: мерія Варшави
Фото: мерія Варшави
Фото: мерія Варшави
Фото: мерія Варшави

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

3 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

11 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

11 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

11 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

15 години тому