Коронавірус

У Львові буде запроваджено окремий режим допуску до адміністративних будівель міської ради

Міська комісія з надзвичайних ситуацій розглянула питання доступу до адміністративних будівель.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Прийнято рішення, що з 8 листопада, з понеділка, буде запроваджено окремий режим допуску до адміністративних будівель міської ради.

Зокрема, протягом 8-14 листопада керівники підрозділів мають довести нові правила до працівників та забезпечити систему контролю, а з 15 листопада допуск для до адмінбудівель буде лише за умови наявності сертифікату про вакцинацію або негативного тесту, або довідки про перенесення захворювання на ковід.

«Одне з рішень сьогоднішньої комісії стосувалося режиму роботи органів виконавчої вали і режиму роботи і режиму допуску до адміністративних будівель і приміщень Львівської міської ради. Прийнято рішення, що з 8 листопада, з понеділка, буде запроваджено окремий режим допуску до адміністративних будівель міської ради – Ратуші, районних адміністрацій, всюди, де знаходяться управління Львівської міської ради. Цей режим полягатиме в тому, що з 8 до 15 числа кожен керівник має визначити особу, відповідальну за контроль входу людей, які заходять в ці адміністративні будівлі на предмет наявності у них відповідних документів – зокрема сертифікатів вакцинації, негативних тестів чи довідок про перенесене захворювання на ковід. Обмеження вступають в дію з 8-го листопада, тиждень часу буде режим підготовки, і повноцінний режим вступає в дію з 15 листопада», – прокоментував рішення перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

5 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

13 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

13 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

13 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

17 години тому