Коронавірус

У Львівській області COVID-19 інфіковано майже триста людей

У Львові та на Львівщині 298 підтверджених випадків інфікування коронавірусом.

Як пише «Четверта студія», про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як зазначається у повідомленні, станом на 08.00 год 24 квітня, у Львові та на Львівщині підтверджено 298 випадків інфікування коронавірусом, з них 12 — летальні.

Загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 1446 осіб, госпіталізовані — 326, на амбулаторному лікуванні — 1120 осіб, виписані — 221 особа. Зараз у лікарні перебуває 105 осіб, з них в реанімації — 5 осіб, на апаратні ШВЛ нема нікого. Загалом коронавірусну інфекцію виявлено — у 298 осіб, 12 людей померло. 39 пацієнтів одужало.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 140 ПЛР-тестів, з яких 16 — позитивні.

Як повідомив на своїй сторінці у ФБ заступник директора з медичної частини  Львівської обласної інфекційної лікарні Ігор Берник, за результатами 66 ПЛР-досліджень хворих, обстежених в лікарні, що надійшли протягом минулої доби – 5 позитивних (м.Львів, с. Суховоля Городоцький р-н).

За минулу добу до приймального відділення звернулось – 52 ос., з них госпіталізовано – 6, (1- з підозрою на COVID-19 (хв. з м. Львова) і 5 – з підтвердженим діагнозом COVID-19.

На ранок в лікарні 105 хв., з них – 79 з підтвердженим діагнозом Covid-19, серед яких – 10 – медпрацівники різних закладів охорони здоров’я. Стан хворих у відділеннях середньої тяжкості, у 18 – тяжкий, отримують медичну допомогу, очікують результатів ПЛР обстежень.

У відділенні інтенсивної терапії (реанімація) – 5-ро хворих (2 – з підтвердженим Covid-19, 3 – з підозрою). Стан пацієнтів тяжкий. Хворим проводиться комплекс необхідних діагностичних та лікувальних заходів. Пацієнтів на ШВЛ немає. Одужав від CoVid-19 і виписаний ще 1 пацієнт. Всього з лікарні виписано з одужанням 16 ос.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

12 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

12 години тому