Коронавірус

У Лондоні від коронавірусу помер українець

У Великій Британії від коронавірусу помер громадянин України.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на УНІАН, про це повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев.

“17 квітня Посольство України у Великій Британії підтвердило випадок смерті громадянина України від COVID-19”, – сказав Погорельцев.

Українець помер 14 квітня в одній з лікарень Лондона. Родичі померлого приймають рішення щодо кремації тіла.

Посольство України у Великій Британії у співпраці з ритуальною агенцією надає сприяння родині щодо забезпечення репатріації урни з прахом померлого в Україну.

Наразі не повідомляється вік та в якій області проживав померлий українець.

Як повідомлялося, 18 квітня у МЗС України заявили, що за кордоном від коронавірусу померли семеро українців, проте подробиці смерті сьомого українця не надавалися.

За останніми даними Департаменту охорони здоров’я і соціального захисту Великої Британії, інфікування коронавірусом в цій крані підтверджено у 129 тис. 44 осіб. Станом на вечір 20 квітня померли 17 тис. 337 осіб.

Як пише ТСН, деталей про померлого поки немає. Тим часом в іноземних медзакладах із підтвердженим COVID-19 перебуває 151 наш громадянин. Найбільше, а саме 121 українець, лікується від коронавірусної хвороби в Італії. Ще шестеро у Чехії, п’ятеро громадян України отримують медичну допомогу в Іспанії, четверо у Німеччині, троє в Австрії, двоє у США, а також по одному у Об’єднаних Арабських Еміратах, Португалії, Нідерландах, Сербії, Швеції, Таїланді, Росії, Нігерії та на Сейшельських островах та Мальті.

Водночас, кількість вилікуваних від коронавірусної інфекції українців зросла до 49. Так, 22 наших громадян одужали від COVID-19 у Греції. Також шестеро українців виписалися з лікарень Польщі, по четверо вилікувалися у Домініканській Республіці та Японії, по двоє одужали в Італії та Нігерії, а по одному у Швейцарії, Швеції, Німеччині, Португалії, ОАЕ, Єгипті, Великій Британії, Таїланді та Бельгії.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

30 хв. тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

34 хв. тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

58 хв. тому