Коронавірус

У лікарні Львова почала самостійно дихати пацієнтка, яка 33 доби перебувала на апараті ШВЛ

У Львові  лікарям відділення реанімації обласної інфекційної лікарні вдалось від’єднати 51-річну пацієнтку від апарату ШВЛ, на якому вона перебувала 33 доби. На даний час вона дихає самостійно.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив на своїй сторінці у ФБ заступник директора Львівської обласної інфекційної лікарні з медичної частини Ігор Берник.

Як раніше повідомляв Ігор Берник, 51-річна жінка перебувала на ШВЛ  у тяжкому стані, з ускладненнями основного захворювання та супутніми хворобами.

Як зазначається, за попередню добу у Львівській  області за результатами ПЛР-діагностики ще у 78 осіб підтверджено діагноз CoVid-19 (всього підтверджено у – 2289 осіб). З початку епідемії, у Львівській області  80 осіб померло від ускладнень CoVid-19 .

На ранок в обласній інфекційній лікарні перебуває 181 хворий, з них: 128 – з підтвердженим діагнозом Covid-19, серед яких – 30 – медичні працівники. 53 – з підозрою на Covid-19, з них – 9-ро медиків.

Вікова категорія хворих: 76% – 50 років і старші; 23% – 18-50 років.

У відділенні інтенсивної терапії – 7-ро хворих, з них 1-н медпрацівник. На ШВЛ перебуває – 1-на пацієнтка (віком 66 років), у тяжкому стані, з ускладненнями основного захворювання та супутніми хворобами.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

У Львові стартував фестиваль “Віртуози”

28 травня з Дніпра у Львів приїздить відомий диригент Айдар Торибаєв, для якого приїзд на…

8 хв. тому

Що робити, якщо посвідчення УБД втрачене чи пошкоджене

Якщо ви загубили посвідчення УБД, воно втрачене чи пошкоджене внаслідок бойових дій — знайте: документ…

9 хв. тому

У Львові 48-річний чоловік продавав наркотики

У ході санкціонованих обшуків в автомобілі та за місцем проживання затриманого правоохоронці виявили нарковмісні таблетки

20 хв. тому